23 June 2017 French Theme Night

 

 

 

 

 

 

French Theme Night

Амюз/Amuse
Мини киш с гъбен дюксел и олио от трюфели.
Mini quiche with mushroom duxelle & truffle oil.

 

Предястие/Starter
Натрошени картофи с задушен зелен лук, патешко жу и сотирани аспержи.
Crushed potatoes with stewed green onions, duck jus and sautéed asparagus.


Основно ястие/Main course
Патешко магре „Ала оранж“ с крем от сладки картофи, портокалов сос и карамелизирано жълто и червено цвекло.
Duck magret à l’orange with sweet potatoes cream, orange sauce and caramelized yellow and red beetroots.

Пре десерт/Pre dessert
Сорбет от ягоди с естрагон и ванилия.
Strawberries sorbet with tarragon and vanilla.

 

Десерт/Dessert
Бине суфле с карамел сос и сладолед от кайсии.
Beignet soufflé with caramel sauce & apricots ice-cream.

 


Цялото меню се предлага за 33.00 лв./The full Chefs’ Menu is available for 33.00 lv.

© 2012 Talents by HRC Culinary Academy | Contact
Created by eFirma.bg