21 July 2017 Mediterranean Cuisine

 

 

 

 

 

 

 

Средиземноморска кухня
Mediterranean cuisine

Амюз Буш 1
Amuse Bouche 1
Крекер от тапиока с паста от сушени домати и тартар от авокадо и селъри 
Tapioca cracker with sun dried tomatoes paste, avocado and cеlеry tartar

Амюз  Буш 2
Аmuse Bouche 2
Гаспачо от пъпеш със синьо сирене и филирани бадеми
Melon gazpacho with blue cheese and sliced almonds

Предястие
Starter

Сьомга „Ми куит“ с билков корал и мариновани плодове 
Salmon “Mi cuit” with herb coral cake and pickled fruits

Вегетарианско Основно Ястие
Vegetarian Main Dish

Зеленчукова градина със спирала от морков, пюре от фенел и keйк от сладък картоф
Vegetables garden with carrots spiral, fennel puree and sweet potato cake 

Основно Ястие
Main Dish

Филе от треска с табуле, артишок и маслено-лучен сос
Cod fish fillet with tabouli, artichokes and butter-shallot sauce

Пред десерт
Pre dessert

Ванилов сладолед с балсамов оцет и ягоди
Vanilla ice cream with balsamic vinegar and strawberries 

Десерт
Dessert
Крем Капучино с плодов гел и лимонов чипс 
Cream Cappuccino with fruits gel and lemon chips

 

Цялото меню се предлага за 45,00 лв./The full Chef’ Menu is available for 45,00 lv.

 

© 2012 Talents by HRC Culinary Academy | Contact
Created by eFirma.bg