16 June 2017 Balkan Theme Night

 

 

 

 

 

 

 

Balkan Theme Night
  


Амюз/ Amuse

„Мамалига“ с зелен лук, запечени чери домати, хрупкав бекон и олио от паприка

 “Mamaliga” with spring onion, roasted cherry tomatoes, crispy bacon and paprika oil


Предястие/ Starter

Оливада със сардини приготвени по два начина, див копър, сок от лайм, и домашно приготвен крекер

Olivada with sardines in two ways, fennel, lime juice and homemade cracker 


  Основно ястие/ Main course

Свинско контрафиле с капама сос , запечени картофи, карамелизиран лук, маринована червена чушка и свежа салата
Pork loin with kapama sauce, roasted potatoes, caramelized onion, pickled red peppers and fresh salad

Следястие /Trou normannd

Мус от сирене с гел от вино и карамелизирани орехи
Cheese mousse with wine gel and caramelized walnuts

 Десерт/ Dessert

Баклава с шамфъстък, ангелска коса, крем шантили, компресирани ягоди с естрагон 
Baklava with pistachio, angel hair, Chantilly cream, compressed strawberries


 Цялото меню се предлага за 36.00 лв. /The full Chefs’ Menu is available for 36.00 lv.

© 2012 Talents by HRC Culinary Academy | Contact
Created by eFirma.bg