27 July 2017 Summer mood Theme night

 

 

 

 

 

 

 

Лятно настроение 
Summer Mood

Амюз  Буш
Аmuse bouche
Брускета със сьомга, крем от авокадо и запечени кедрови ядки
Bruschetta with salmon, avocado cream and roasted pine nuts

Студено предястие 
Cold starter
Талиатели от калмари с пикантен дресинг и свежа салата от фенел и краставица
Tagliatelle of calamari with spicy dressing and fresh fennel & cucumber salad

Топло предястие 
Hot starter
Капучино от гъби с пяна от мляко и прах от гъби
Mushroom cappuccino with milk foam and mushroom dust

 

Първо основно ястие
Pre main course
Лаврак с ризото от перлен ечемик със спанак и кисело мляко и сос Vierge

Sea bass with spinach and yoghurt perl barley risotto and sauce Vierge

 

Второ основно Ястие 
Main course
Патешко магре с рагу от круши, крем от кашу, печен шалот и чипс от картофи
Duck magret with pear ragout, cream of cashew, roasted shallots and potato chips

Пре десерт
 Pre dessert
Граните от зелен чай, водка, фреш от портокал и пяна от малини 
Granité of green tea, vodka and fresh orange and raspberry  espuma

Десерт 
Dessert
Панакота със сироп от сайдер, пресни боровинки и шоколадов чипс
Panna cotta with cider syrup, fresh blueberries and chocolate Tuile

Цялото меню се предлага за 45,00 лв./The full Chef’ Menu is available for 45,00 lv

© 2012 Talents by HRC Culinary Academy | Contact
Created by eFirma.bg