07-13.May Sofia Restaurants Week

 

 

 

 

 

 

 

 

Меню I | Menu I

Aмюз | Amuse

Чоризо и доматен сос с крокети от гъби
Chorizo and tomato sauce with mushroom croquettes


Предястие | Starter

Домашно опушена сьомга със салца от червен боб, царевица и кориандър сервирана с майонеза от рукола
Home-smoked salmon with salsa of red beans, corn and coriander served with arugula mayonnaise


Основно ястие | Main course

Свински гърди приготвени на ниска температура, естрагонов кус кус, броколи, фенел и салца oт лайм
Slow cooked pork belly, tarragon couscous, broccoli and fennel, lime salsa


Десерт | Dessert

Ягодово кремю с лимонов меренг чипс, кейк от маково семе и цитрусов сос
Strawberry crémeux with lemon meringue chips, poppy seeds cake and citrus sauce

 

Цена 25.00 лв. | Price 25.00 lv.

 

Меню II | Menu II

Aмюз | Amuse

Пюре от броколи със зелен грах, аспержи и пудра от мляко
Broccoli puree with green peas, asparagus and milk powder


Предястие | Starter

Микс от салати с козе сирене, запечено цвекло, карамелизирани тиквени семки и меден дресинг
Mixed salad with goat cheese, roasted beetroots and caramelized pumpkin seeds, with honey dressing


Основно ястие | Main course

Пресован патладжан с чери домат конфи, босилеково олио и катък
Pressed eggplant with cherry tomato confit, basil oil and Katuk


Десерт | Dessert

Крем брюле от бял шоколад и кардамон с шам фъстък и крем Шантили
Crème Brule with white chocolate and cardamom with pistachio and Chantilly cream

 

Цена 25.00 лв. | Price 25.00 lv.

© 2012 Talents by HRC Culinary Academy | Contact
Created by eFirma.bg