26.06.17-02.07.17 Bacchus Week/Black Sea Cuisine -Dine Out

 

 

 

 

 

 

Bacchus menu – 26.06-02.07
Черноморско Меню/Black Sea Menu

Аmuse / Амюз
Тартар от маринована скумрия с джинджифил и едамаме
Marinated mackerel tartar with ginger and edamame

Starter / Стартер

Крем супа от миди с фенел, пушен бекон и крутон с чесън и босилек
Mussel chowder with fennel and smoked bacon with garlic and basil crouton


Main course / Основно ястие

Черноморска акула с подсладено пюре от пaщърнак, спанак и шафраново - ванилoв сос
Black sea shark with sweet parsnip puree, spinach and saffron - vanilla sauce

Dessert / Десерт

                   Лимонова тарта с компресирани ягоди и мохито сорбе
                 Lemon tart with compressed strawberries with mojito sorbet

 


Цялото меню се предлага за 36,00 лв./The full Chef’ Menu is available for 36,00 lv.

Цената включва консумация  по  50 мл. аперитив Узо Пломари; по 125 мл от вид вино Soli бяло вино 2016 и Soli розе 2016, предоставени от винарска изба Едоардо Миролио,  30мл.дижестив коняк Hennessy Fine de cognac,чаша вода
Aqua Panna or San Pellegrino.
The price includes a  50 ml aperetif Uzo Plomari;125ml of a kind white wine Soli 2016 and Rose Soli 2016 from Wine sellar Edoardo Miroglio 30ml of digestif  Hennessy Fine de cognac, a glass of 
Aqua Panna or San Pellegrino.

Find more information and pictures, here.

© 2012 Talents by HRC Culinary Academy | Contact
Created by eFirma.bg