13 July 2017 HRC Culinary Academy Chefs Theme Night

 


 

 

 

 

 

 

HRC Chefs Theme Night


Аmuse / Амюз
Лятна салата с домати,
Вариация от сезонни домати, мус от българско сирене и пълнени чушки
Summer Tomato Salad,
Variations of different seasonal tomatoes, White brine cheese mousse, Stuffed peppers


Starter / Стартер
Пълнена бяла риба плакия,
Филе от бяла риба, домати, лук, орехи, девесил, букет от гъби и ризото от булгур
Stuffed White fish Plakia
White fish fillet, Tomatoes, Onion, Walnut, Lovage, Bouquet of Mushrooms and bulgur risotto

Main course / Основно ястие
 Балкански гювеч от агнешко
Бавно готвено агнешко, пюре от спанак, сезонни зеленчуци
Blakan Lamb Gyuvech
Slow cooked lamb, Spinach Purée, Seasonnal vegetables


Dessert / Десерт
Пъпеш и мед
Melon & Honey

                          Цялото меню се предлага за 36,00 лв./The full Chef’ Menu is available for 36,00 lv.

© 2012 Talents by HRC Culinary Academy | Contact
Created by eFirma.bg