Talents at the Week of the Restaurants by Bacchus Magazine 20-26 November

 

 

 

Таланти в "Седмица на ресторантите на сп. Бакхус 20-26 ноември

Talents at the Week of the Restaurants by Bacchus Magazine 20-26 November

 

Амюз | Amuse

Скариди поширани в масло и бур бланк сос, фенел, задушена тиква и пудра от ръжен хляб и мастило от сепия

Butter-Poached Shrimp with Beurre Blanc Sauce, Fennel, Braised Pumpkin And Squid Ink – Rye Bread Powder

 

Предястие | Starter

Капучино от гъби, тортелини с плънка от пилешки муселин и пармезан три текстури

Mushroom cappuccino with chicken musseline tortellini and parmesan three textures

 

Основно ястие | Main course

Задушен свински врат със сладки картофи, еспума от пащърнак, артишок, туйл от зелен лук и спанак

Pork braised neck with sweet potato, Parsnip espuma, artichoke and green onion and spinach tuile

 

Десерт | Dessert

Мус от бял шоколад, сняг от кафяво масло, спондж от лешници и сорбе от мандарини

White chocolate mousse, brown butter snow, Hazelnut sponge cake and mandarin sorbe

 

Избрани ястия за 46 лв. | Selected dishes for 46 leva

© 2012 Talents by HRC Culinary Academy | Contact
Created by eFirma.bg