14.02.18 Saint Valetine Menu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Меню Свети Валентин Saint Valentine Menu

 

 Амюз / Amuse 

Скарида със сос от шампанско с ванилия и артишок
Shrimp with vanilla champagne sauce  and artichoke
Комбиниран с коктейл Апераменто / Бъз, манго, пенливо бяло вино /
Paired with cocktail Aperamento / Eldelrflower , mango and naturаl sparkling wine/

 
Предястие / Appetizer 
  Крем супа от аспержи и броколи с пъдпъдъчи яйца Asparagus broccoli cream soup with quail eggs


Основно ястие / Main Course 
Патешко магре Су –  Вид с карамелизирани моркови, конфитирана целина, портоколов сос и пудра от орехи 
 Sous vide Duck magret with caramelized carrots, Confit Celery root, orange sauce and walnut crumble


Десерт / Dessert 
Шоколадов мус, манго гел, килим от ванилов сос със спондж от лешници Chocolate mousse, mango gel, vanilla sauce veil and hazelnut sponge

 


  

 


 Избраните ястия и коктейл само за 45 лева./ Selected dishes and cocktail only for 45 leva.

© 2012 Talents by HRC Culinary Academy | Contact
Created by eFirma.bg