21.03.18 French Cuisine

 

 

 

 

 

 

Френска Кухня French Cuisine
Cuisine Française

 

 Амюз / Amuse / Amuse-bouche
Студета супа от грах и мента, мляко с аромат на  бекон

Green pea chilled soup with mint and bacon flavored milk
Soupe froide de petit pois et menthe, Espuma de Bacon

 

 Предястие / Appetizer / Entrée
Запечен карфиол с бадеми, кус- кус от карфиол сос холандез и зелени аспержи
Roasted cauliflower with almonds, cauliflower couscous, hollandaise sauce and green asparagus

Choux-fleur roti aux amandes, Couscous de choux-fleur, Asperges croquantes et Sauce Hollandaise

 

Основно ястие / Main Course / Plat Principal

Патешко магре "Су-Ви" с карамелизирани моркови, конфитирана целина, портоколов сос и пудра от орехи 
 Sous vide Duck magret with caramelized carrots, Confit Celery root, orange sauce and walnuts crumble

Mi-cuit de magret de canard sous-vide, Carottes caramélisées, 
 Confit de céleri-rave, Miel de jus de canard a l’orange et Croustade de noix de grenobles

 

Десерт / Dessert / Dessert
Шоколад и мляко със спондж от кафе

Chocolate and milk with coffee sponge
Crémeux au Chocolat et croquant de lait, Sponge cake de café.


 Комплимент / After dessert / Petit-Fours
Кафе поднесено с кокосов трюфел и макаронс пралине
Coffee served with coconut truffle and praline macaron
Café, truffe a la noix de coco et macaron Praliné
 
Менюто е интерпретация на Френска Кухня изразени през погледа на нашите кулинарни таланти.
The menu is an interpretation of  French Cuisine, seen through the eyes of our culinary talents. 

 


 Избраните ястия само за 52 лева/ Selected dishes only for 52 leva
(Напитките не са включени/ Drinks not included ) 

© 2012 Talents by HRC Culinary Academy | Contact
Created by eFirma.bg