17.02.2018 Tribute to the forest Final Exam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Почит към гората
TRIBUTE TO THE FOREST
 
Амюз / Amuse 

Тарталета с тиква и кестени
Pumpkin tartlet with chestnuts
Тиква, мускатна тиква, кестен, орехи, градински чай, кайенски пипер
Pumpkin, butternut squash, chestnut, walnuts, sage, cayenne pepper 

Предястие / Appetizer


Салата с гъби приготвени по три начина
Mushroom three ways
Eчемик, чушки, манатарки, пачи крак, магданоз
Barley, bell peppers, porcini, chanterelles, parsley

Предястие / Appetizer


Глазирани моркови с крем Баригола и елда
Glazed carrots with creme Barigoule and buckwheat
Печурки, лук, бяло вино, мед, босилек, домати
Champignons, onion, white wine, basil, honey, tomatoes  

Основно ястие / Main Course 

Патешки гърди с овъглено пюре от лук и кореноплодни зеленчуци
Duck breast with onion puree and root vegetables
Шери оцет, земна ябълка, цвекло, пащърнак, градински чай, хвойна
Sherry vinegar, Jerusalem artichokes, beetroot, parsnip, sage, juniper 

Десерт / Pre - Dessert


Тартар от зелна ябълка и краставица
Green apple – cucumber tartare
Мента, естрагон
Мint, tarragon

Десерт / Dessert 

Опушено шоколадово кремю със сорбе от вишна и ядлива пръст
Smoked chocolate cremeux with sour cherry sorbet, edible dirt
Какао,шипка, кисела бира
Cocoa, rosehip, sour beer

След десерт/ After dessert


Селекция от сурови трюфели
Selection of raw truffles
Сушени плодове, фурми, какао, лешник
Dried fruits, dates, cocoa, hazelnut

 Избраните ястия само за 45 лева/ Selected dishes only for 45 leva
(Напитките не са включени/ Drinks not included ) 

© 2012 Talents by HRC Culinary Academy | Contact
Created by eFirma.bg