08.03.18 Eight of March Menu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Амюз/ Аmuse

Оризов чипс с пушена пъстърва, краставица и крем от кисело мляко и естрагон
Rice cracker with smoked trout, cucumber and yogurt-tarragon cream

***

Стартер/Starter

Гъши дроб терин със зелени аспержи и мариновано червено цвекло
  Foie gras terrine with Green asparagus and pickled beetroot


***

Основно ястие / Main course

Бавно сготвено свинско коремче, запечени моркови с кардамон, ризото с ечемик и фурми, пяна от пармезан
Slow cooked Pork belly, roasted carrots with cardamom, barley – dates risotto and parmesan foam

     ***

    Десерт / Dessert

     Лимоново парфе с босилек, гел от малини, босилеково олио и медeн кейк
     Lemon – basil parfait with raspberry gel, basil oil and honey cake


    Избраните ястия само за 49,00 лева / Selected dishes only for 49,00 leva

© 2012 Talents by HRC Culinary Academy | Contact
Created by eFirma.bg