30.03.2018 Pacific Asian Cuisine

 

 

 

 

 

 

Азиатска и Тихоокеанска кухня | Pacific Asian Cuisine


 

Амюз | Amuse


Тайландско капучино с лимонова трева, тиква, мента и кардамон
Thai Style Lemongrass, Pumpkin, Mint and Cardamom Cappuccino

 

Предястие | Starter


Морско трио

Пикантен тартар от сьомга с хрупкава темпура, манго и сушени домати

Крудо от риба тон, олио от чили и джинджифил, салата от репички и краставица

Запечени чери домат, сладка царевица и опушени скариди

 

Seafood trio
Spicy Salmon Tartare with Crispy Tempura, Mangoes and Sundried Tomatoes
Tuna Crudo, Chile and Ginger Oil, Radishes and Cucumber Salad
Roasted Cherry Tomatoes, Sweet Corn and Smoked Shrimps


Основно ястие | Main course


Патешки гърди мариновани с джинджифил, кленов сироп, бърбън и череши със сладко кисел патешки жю, сервирано с пюре от зелен грах, запечен лук и глазирано червено цвекло с мирин/сладък соев сос

Ginger, Bourbon & Dark Cherries Marinated Duck Breast, Sweet аnd Sour Maple Duck Jus

Served with Green Peas Purée, Roasted Onions аnd Mirin/Sweet Soy Sauce Glazed Beetroot

 

Десерт | Dessert


Сочен кейк с тъмен шоколад, чили  и еспресо, сладолед от бял шоколад и черен сусам, чипс от сладък ориз и сос

Moist Dark Chocolate, Chile and Espresso Coffee Cake, White Chocolate and Black Sesame Seeds Ice Cream, Sweet Rice Tuile, Coulis

 

 

Избраните ястия само за 35 лева | Selected dishes for only 35 leva

 (Напитките не са включени | Drinks not included)
 

© 2012 Talents by HRC Culinary Academy | Contact
Created by eFirma.bg