18.04.18 Fusion Cuisine Theme Night

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                            
Амюз / Amuse


Риба тон тартар с мисо консоме и пукаща свинска кожа
/риба тон, мисо, лимонова трева, японска майонеза/
Tuna tartar with miso consommé and crispy pork skin
/tuna, miso, lemon grass, Japanese mayo/

Предястие / Appetizer


Сьомга тапаняки, салата с киноа и пържени оризови нудли
/сьомга, киноа, оризов нудълс, соев сос, мирин, кафява захар/
Salmon tappanyaky, quinoa salad and deep fried rice noodles
/salmon, quinoa, rice noodles, soya sauce, mirin, brown sugar /

Основно ястие / Main Course


Пиле пармеджана с марокански кус кус, маринован карфиол и крем от авокадо и кориандър
/пилешко, пармезан, кус кус, сушени домати, маслини, бадеми, стафиди, кориандър, сметана/
Chicken parmigiana with Maroccan  couscous , pickled cauliflower and avocado – coriander cream
/chicken, parmesan, couscous, sun dried tomato, olives, almonds, raisins, coriander, cream /

Десерт / Dessert


Пържен сладолед от банан и кокос с халва от моркови и кардамон
/мляко, сметана, яйца, банани, кокосово мляко, моркови, захар, кондензирано мляко, шам фъстък /
Deep fried coconut – banana ice cream with cardamom carrot halwa
/milk, cream, eggs, banana, coconut milk, carrots, brown sugar, condensed milk, pistachio/

 

 

 Избраните ястия само за 35 лева/ Selected dishes only for 35 leva
 (Напитките не са включени/ Drinks not included )

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

.

© 2012 Talents by HRC Culinary Academy | Contact
Created by eFirma.bg