top of page

Our Menu

We change our menu every quarter and we keep it seasonal. We also cook delicious daily lunch menus. On occassions we have special themed nights and we publish the menus here. 

Artboard 7_edited.png

08/03 'Aphrodite – the art of beauty'

Amuse Bouche:

Солен макарон със спанак и левурда, кръмбъл от пекан и мус с френско козе сирене

Salty macaron with spinach and ramson, pecan crumble and French goat cheese

Cold Starter:

Свежи салати и микро зеленчуци, гриловано халуми, печени фурми, манго винегред и кедрови ядки

Leave salads with microgreens, grilled halloumi, roasted dates, mango vinaigrette and pine nuts

Hot Starter:

Скариди, сотирани в Скинос, въху печен ананас, кокосов сос с лайм и чипс от кокос

Sauteed shrimps with Skinos, baked pineapple, coconut & lime sauce and coconut chips

Main:

Филе от фагри, конфитирано в зехтин от остров Крит, бели аспержи, пресни билки и пяна от грейпфрут

Fagri fillet confit in olive oil from Crete Island with white asparagus, fresh herbs and grapefruit espuma

Dessert:

Ентреме – мус от бял шоколад с рози, сладко от манго и маракуя и сорбе от нар

Entreme – white chocolate mousse with roses, mango & passion fruit marmalade and pomegranate sorbet

Artboard 5_edited.png

Got munchies?

Talents- menus.png
bottom of page