Our Menu
We change our menu every quarter and we keep it seasonal. We also cook delicious daily lunch menus. On occassions we have special themed nights and we publish the menus here.

08/03 'Aphrodite – the art of beauty'
Amuse Bouche:
Солен макарон със спанак и левурда, кръмбъл от пекан и мус с фре нско козе сирене
Salty macaron with spinach and ramson, pecan crumble and French goat cheese
Cold Starter:
Свежи салати и микро зеленчуци, гриловано халуми, печени фурми, манго винегред и кедрови ядки
Leave salads with microgreens, grilled halloumi, roasted dates, mango vinaigrette and pine nuts
Hot Starter:
Скариди, сотирани в Скинос, въху печен ананас, кокосов сос с лайм и чипс от кокос
Sauteed shrimps with Skinos, baked pineapple, coconut & lime sauce and coconut chips
Main:
Филе от фагри, конф итирано в зехтин от остров Крит, бели аспержи, пресни билки и пяна от грейпфрут
Fagri fillet confit in olive oil from Crete Island with white asparagus, fresh herbs and grapefruit espuma
Dessert:
Ентреме – мус от бял шоколад с рози, сладко от манго и маракуя и сорбе от нар
Entreme – white chocolate mousse with roses, mango & passion fruit marmalade and pomegranate sorbet
