Our Menu
We change our menu every quarter and we keep it seasonal. We also cook delicious daily lunch menus. On occassions we have special themed nights and we publish the menus here.
Special thematic dinner, created by Angela Boeva, to which we invite you on October 24th at 7 PM at "Talents" restaurant.💲 Price per cover: 145 BGN/person. Price per cover with wine pairing: 190 BGN/person
Bread | Хляб
Фокача с масло от пушен праз и самардала
Focaccia - smoked leek butter - samardala
Cold Starter | Студен предястие
Мантъ от алабаш - кестен и жито - даши бульон - олио от див лук
Kohlrabi manti - chestnut & wheat berries - dashi warming broth - chive oil
Hot Starter | Топло предястие
Пърлена скумрия - девесилово айоли - мариновано резене - ракиена туршия от краставица - листа от шисо - оризов крекер с нори
Torched mackerel - lovage aioli - marinated fennel - rakia pickled cucumber - shiso leaves - nori rice cracker
Main | Основно
Патешко магре с аджика - пюре от моркови - гел от черен чесън - емулсия от патешки дроб - мариновани гъби шимеджи
Adjika spiced duck breast/magret - carrot purée - black garlic gel - duck liver emulsion - pickled shimeji
Dessert | Десерт
Шафранов дженоаз кейк - мус от кисело мляко и листа от смокиня - конфитирани смокини - шамфъстъков крисп
Saffron génoise - fig leaf yoghurt mousse - confit figs - phyllo & pistachio crisp