Our Menu
We change our menu every quarter and we keep it seasonal. We also cook delicious daily lunch menus. On occassions we have special themed nights and we publish the menus here.

Culinary Evolution of Europe 06/02
The menu follows the timeline of European
culinary history, from ancient times to modern gastronomy. Each dish embodies
the ingredients and techniques of its era, reimagined with a modern touch.
Amuse-Bouche
Древна Гърция (12-ти век пр.н.е. - 6-ти век сл.н.е.):
Eчемик - мус от сирене фета - глазирани маслини
Ancient Greece (12th Century BCE - 6th Century CE)
Barley - feta cheese mousse - glazed olives
Bread
Древен Рим (8-ми век пр.н.е. - 5-ти век сл.н.е.):
Квасен хляб със спелта - билкова разядка с печен чесън и с ферментирало червено зеле
Ancient Rome (8th Century BCE - 5th Century CE):
Spelt sourdough bread - baked garlic and herbs dip - fermented red cabbage dip
Cold Starter
Средновековна Европа (6-ти - 15-ти век):
Терин от дреболии с опушена сланина - винегрет с горчица - ябълки и селъри
Medieval Europe (6th-15th Century):
Offal and smoked lard terinne - mustard vinaigrette - pickled apples - celery
Hot Starter
Ренесансова и ранна съвременна Европа (16-ти - 18-ти век):
“Ризото” с леща “белуга” - масло с кафе - цвекло
Renaissance and Early Modern Europe (16th-18th Century):
Beluga lentil “risotto” - coffee butter - beetroot
Main
Европа през 19-ти век (Епохата на Ескофие) и преход към 20-ти век:
Телешко Уелингтън - картофено пюре - фенел и грах - сос Бордо
19-th Century Europe (Escoffier’s Era) and Transition to the 20th Century:
Beef Wellington - potato puree - fennel and peas - Bordeux sauce
Pre Dessert
20-ти век:
Цитрусов бонбон - гранита със сайдер
20th Century:
Citrus bonbon - Cider Granita
Dessert
21-ви век и след това:
Ванилов мус - лешници - сладолед с йогурт - боровинков сос
21-st Century and Beyond:
Vanilla mousse - haselnuts - yoghurt ice cream - blueberry sauce
