Our Menu
We change our menu every quarter and we keep it seasonal. We also cook delicious daily lunch menus. On occassions we have special themed nights and we publish the menus here.

From root to fruit: The olive experience 09.07 | 19:00
💰 Price: BGN 129 per person (seven-course menu)
When the olive becomes a muse, the dinner turns into a story....
Amuse Bouche:
Пилешки дроб, черешов конфитюр, домашен бриош. А маслината е.. Castelvetrano
Chicken liver, cherry jam, homemade brioche. And the olive is.. Castelvetrano
Cold Starter:
Тиквички, мариновани репички, млад грах. А маслината е.. Taggiasca
Zucchini, marinated radishes, young peas. And the olive is.. Taggiasca
Warm Starter:
Патешки сърца, пяна от портокал, кореноплодни. А маслината е.. Koroneiki
Duck hearts, orange foam, root vegetables. And the olive is.. Koroneiki
Main (vegetarian option):
Артишок, крем от кашу, въздух от сезонни билки. А маслината е.. Kalamata
Artichoke, cashew cream, seasonal herb air. And the olive is.. Kalamata
Main (meat):
Ентракот, трюфелов муселин, панчета, жу с коняк. А маслината е.. Kalamata
Entrecôte, truffle mousseline, pancetta, cognac jus. And the olive is.. Kalamata
Pre Dessert:
Черница, хрупкаво кисело мляко, сорбе от зехтин. А маслината е.. Picual
Mulberry, crispy yogurt, olive oil sorbet. And the olive is.. Picual
Dessert:
Босилеков финансиер, сладко от диви ягоди, опушено маскарпоне. А маслината е.. Arbequina
Basil financier, wild strawberry jam, smoked mascarpone. And the olive is.. Arbequina
