top of page

Our Menu

We change our menu every quarter and we keep it seasonal. We also cook delicious daily lunch menus. On occassions we have special themed nights and we publish the menus here. 

Artboard 7_edited.png

From root to fruit: The olive experience 09.07 | 19:00

💰 Price: BGN 129 per person (seven-course menu)
When the olive becomes a muse, the dinner turns into a story....

Amuse Bouche:

Пилешки дроб, черешов конфитюр, домашен бриош. А маслината е.. Castelvetrano


Chicken liver, cherry jam, homemade brioche. And the olive is.. Castelvetrano

Cold Starter:

Тиквички, мариновани репички, млад грах. А маслината е.. Taggiasca


Zucchini, marinated radishes, young peas. And the olive is.. Taggiasca

Warm Starter:

Патешки сърца, пяна от портокал, кореноплодни. А маслината е.. Koroneiki


Duck hearts, orange foam, root vegetables. And the olive is.. Koroneiki

Main (vegetarian option):

Артишок, крем от кашу, въздух от сезонни билки. А маслината е.. Kalamata


Artichoke, cashew cream, seasonal herb air. And the olive is.. Kalamata

Main (meat):

Ентракот, трюфелов муселин, панчета, жу с коняк. А маслината е.. Kalamata


Entrecôte, truffle mousseline, pancetta, cognac jus. And the olive is.. Kalamata

Pre Dessert:

Черница, хрупкаво кисело мляко, сорбе от зехтин. А маслината е.. Picual


Mulberry, crispy yogurt, olive oil sorbet. And the olive is.. Picual

Dessert:

Босилеков финансиер, сладко от диви ягоди, опушено маскарпоне. А маслината е.. Arbequina


Basil financier, wild strawberry jam, smoked mascarpone. And the olive is.. Arbequina

Artboard 5_edited.png

Got munchies?

Talents- menus.png
hostess.png
Book a Table
bottom of page