top of page

Our Menu

We change our menu every quarter and we keep it seasonal. We also cook delicious daily lunch menus. On occassions we have special themed nights and we publish the menus here. 

Artboard 7_edited.png

Red Hot Chili Peppers By Chef Petya Tsankova | 25 June | 7 PM

Spicy, bold, and full of culinary rhythm – join us for a special night inspired by the flavors and energy of Red Hot Chili Peppers!

Amuse Bouche:

Компресирана диня в текила, портокал и халапеньо с крем фреш и чипотле пудра


Compressed watermelon in tequila, orange and jalapeño with crème fraîche and chipotle powder

Sharing Plate:

Чушки падрон с морска сол и балсамов оцет


Padrón peppers with sea salt and balsamic vinegar

Cold Starter:

Скариди в перуански стил с червен лук, крем от чушки амарило, цитрусов винегрет, хрупкаво чили и пържена царевица


Peruvian-style shrimp with red onion, aji amarillo cream, citrus vinaigrette, crispy chili and fried corn

Warm Starter:

Равиоло с Ндуя, калабрийски чушки, мус от страчатела, печени домати и кедрови ядки


Raviolo with Nduja, Calabrian peppers, stracciatella mousse, roasted tomatoes and pine nuts

Main Course:

Бавно готвено пилешко филе, глазирано с „Нам пла“ и чили бърд ай, с босилеков гел, жасминов ориз на пара с лимонена трева и кафир лайм


Slow-cooked chicken fillet glazed with nam pla and bird's eye chili, basil gel, steamed jasmine rice infused with lemongrass and kaffir lime

Pre Dessert:

Белини и пипер „нора“


Bellini and Nora Pepper

Dessert:

Сладолед с чили пири-пири и кардамон, пюре от манго, нар, фъстъци и хъникомб


Piri-piri chili and cardamom ice cream, mango purée, pomegranate, peanuts and honeycomb

Artboard 5_edited.png

Got munchies?

Talents- menus.png
hostess.png
Book a Table
bottom of page