Our Menu
We change our menu every quarter and we keep it seasonal. We also cook delicious daily lunch menus. On occassions we have special themed nights and we publish the menus here.

The Burnt Dinner by Chef Veronika Georgieva
🎟️ Cover price: 119 BGN
👩🍳 The Burnt Dinner is a culinary experience where every dish proves that flavor doesn’t fear the dark. Veronika Georgieva invites you to discover how even the burnt can become refined when guided by skill and intention.
Amuse Bouche:
/ Аерирано кисело мляко с горена червена чушка и пукан падрон /
/ Aerated yogurt with roasted red pepper and popped padrón /
Cold Starter:
/ Доматено опушено консоме с паризиен от тиквички и печено сирене в горено масло /
/ Smoked tomato consommé
with zucchini parisienne and roasted cheese in burnt butter /
Hot Starter:
/ Глазирани момици в сос велуте със соев сос , ньоки с черен въглен и редукция от череши
/ Glazed sweetbread
with soy velouté, black gnocchi , and cherry reduction /
Main Course:
/ Опушена треска с перелина от спанак и босилек , джинджифилов гел , гретен от моркови и кръмбъл от черен чесън /
/ Smoked cod fish
with spinach and basil veil , ginger gel, gratin carrot , and black garlic crumble /
Pre Dessert:
/ Бонбон с горена кайсия и тофи с ром /
/ Bonbon with burnt apricot and rum toffee /
Dessert:
/ Мус от бял шоколад с опушени билки с център от зелени смокини и сорбе от смокинови листа /
/ White chocolate mousse with smoked herbs
and green fig center and sorbet fig leaves /
