top of page

Our Menu

We change our menu every quarter and we keep it seasonal. We also cook delicious daily lunch menus. On occassions we have special themed nights and we publish the menus here. 

Artboard 7_edited.png
À la carte menuAt our restaurant, we are driven by a deep love for the culinary arts. For this season’s menu our passion has led us to create something that draws inspiration from the iconic dishes of world-renowned chefs. While every dish is uniquely ours, we proudly acknowledge the artistry that has inspired them. Enjoy a gastronomic experience filled with creativity, flavors, and homage to the culinary masters.


Starters:



Шеф Ана Рош (Hiša Franko, Словения) /Солена палачинка от ферментирала леща/
солено кисело мляко | листа от къри | тученица | амазаке


Chef Ana Roš (Hiša Franko, Slovenia) Fermented lentil pancake
salted yogurt | curry leaves | purslane | amazake 220 gr / 19.56 bgn | 10 euro


Шеф Грег Бакстром (Olmsted, САЩ) /Тиквени рингове/
фурикаке | кетчуп от зелен домат


Chef Greg Baxtrom (Olmsted, USA) /Pumpkin rings/
furikake | green tomato ketchup 220 gr / 17.60 bgn | 9 euro


Даниел Булю (Daniel, САЩ) /Жабешки бутчета фрикасе/
пюре от спанак | шалот | камут


Daniel Boulud (Daniel, USA) /Frog Leg Fricassée/
spinach purée | shallot | кamut 280 gr / 23.47 bgn | 12 euro


Шеф Бьорн Францен (Zén, Сингапур) /Опашки от лангустини/
хрупкав ориз “Кошихикари” | джинджифилова емулсия


Chef Björn Frantzén (Zén, Singapore) /Langoustine tails/
crispy “Koshihikari” rice | ginger emulsion 180 gr / 23.47 bgn | 12 euro


Шеф Даниел Хъм (Eleven Madison Park, САЩ) /Глазирани телешки момици/
опушени картофи | кестени | олио от бял трюфел


Chef Daniel Humm (Eleven Madison Park, USA) /Sweetbreads smoked potatoes/
smoked potatoes | chestnuts | white truffle oil 250 gr / 25.43 bgn | 13 euro



Main:



Шеф Доминик Крен (Atelier Crenn, Франция, САЩ) /“Разходка в гората”/
горски гъби | рагу от гъби | билков хрупкав хляб | дехидратирани маслини | гъбена емулсия


Chef Dominique Crenn (Atelier Crenn, France, USA) /“A Walk in the Forest” /
wild mushrooms | mushroom ragout | herbed crispy bread | dehydrated olives | mushroom emulsion 300 gr / 27.38 bgn | 14 euro


Шеф Томас Келер (The French Laundry, САЩ) /Артишок на су-вид/
земна ябълка | сюпрем от лимони “Майер” | маслини “Кастелветрано”


Chef Thomas Keller (The French Laundry, USA) /Sous-vide artichoke/
Jerusalem artichoke | “Meyer” lemon suprem | Castelvetrano olives 350 gr / 33.25 bgn | 17 euro


Шеф Мишел Роу Джуниър /Галантин “Де Воляле”/
бавно сготвено цяло пиле | гъши дроб | шамфъстък | провансалски билки | свинско коремче | пилешко жу | сотирани диви гъби


Chef Michel Roux Jr. (Le Gavroche, France, United Kingdom) /Galantine “De Volaille”/
slow-cooked whole chicken | foie gras | pistachios | Provençal herbs | pork belly | chicken jus | sautéed wild mushrooms 350 gr / 37.16 bgn | 19 euro


Шеф Джони Боер (De Librije, Нидерландия) /„Зандер“/
костур | иберийска сланина | хрупкави картофи | пюре от целина | сос “Бьор Блан”


Chef Jonnie Boer (De Librije, Netherlands) /“Zander”/
perch | iberian lard | crispy potatoes | celery root purée | “Beurre Blanc” sauce 350 gr / 37.16 bgn | 19 euro


Шеф Дейвид Чанг (Momofuku, Ню Йорк, САЩ) /Свинско коремче/
мариновани краставици | дайкон | емулсия от хойсин сос | пяна от юзу


Chef David Chang (Momofuku, New York) /Pork belly/
pickled cucumbers | daikon | hoisin sauce emulsion | yuzu foam 350 gr / 35.20 bgn | 18 euro


Шеф Кристоф Хардиквест (Bon Bon, Брюксел, Белгия) /Фламандско говеждо/
телешко със зеленчуци | картофи | хляб | тъмна бира | магданоз


Chef Christophe Hardiquest (Bon Bon, Brussels) /Flemish beef/
veal with vegetables | potatoes | bread | dark beer | parsley 350 gr / 37.16 bgn | 19 euro



Desserts:



Шеф Джорди Рока (El Celler de Can Roca, Испания) /“Дъждовна гора”/
пяна от манатарки | сладолед от бор и манатарки | листа от какао с бор | желе от цвекло


Chef Jordi Roca (El Celler de Can Roca, Spain) /“Rainforest”/
porcini foam | pine and porcini ice cream | cocoa leaves with pine | beetroot jelly 120 gr / 15.65 bgn | 8 euro


Шеф Джесика Преалпато (Alain Ducasse au Plaza Athénée, Франция) /“Desseralité”/
цитруси | комбу | естрагон


Chef Jessica Préalpato (Alain Ducasse au Plaza Athénée, France) /“Desseralité”/
citrus | kombu | tarragon 120 gr / 15.65 bgn | 8 euro


Шеф Рамон Морато (Испания, креативен директор на ресторанти) /Лате с кафява захар/
кафе кремю | мус от тъмна захар мусковадо


Chef Ramon Morató (Spain, Creative Director for restaurants) /Brown sugar latte/
coffee crémeux | dark muscovado mousse 120 gr / 15.65 bgn | 8 euro

Artboard 5_edited.png

Got munchies?

Talents- menus.png
hostess.png
Book a Table
bottom of page