top of page
Our Menu
We change our menu every quarter and we keep it seasonal. We also cook delicious daily lunch menus. On occassions we have special themed nights and we publish the menus here.


At our restaurant, we are driven by a deep love for the culinary arts. For this season’s menu our passion has led us to create something that draws inspiration from the iconic dishes of world-renowned chefs. While every dish is uniquely ours,
we proudly acknowledge the artistry that has inspired them.
Enjoy a gastronomic experience filled with creativity, flavors, and homage to the culinary masters.
Starters:
Шеф Ана Рош (Hiša Franko, Словения) /Солена палачинка от ферментирала леща/
солено кисело мляко | листа от къри | тученица | амазакеChef Ana Roš (Hiša Franko, Slovenia) Fermented lentil pancake
salted yogurt | curry leaves | purslane | amazake
220 gr / 19.56 bgn | 10 euro
Шеф Грег Бакстром (Olmsted, САЩ) /Тиквени рингове/
фурикаке | кетчуп от зелен доматChef Greg Baxtrom (Olmsted, USA) /Pumpkin rings/
furikake | green tomato ketchup
220 gr / 17.60 bgn | 9 euroДаниел Булю (Daniel, САЩ) /Жабешки бутчета фрикасе/
пюре от спанак | шалот | камут
Daniel Boulud (Daniel, USA) /Frog Leg Fricassée/
spinach purée | shallot | кamut
280 gr / 23.47 bgn | 12 euro
Шеф Бьорн Францен (Zén, Сингапур) /Опашки от лангустини/
хрупкав ориз “Кошихикари” | джинджифилова емулсияChef Björn Frantzén (Zén, Singapore) /Langoustine tails/
crispy “Koshihikari” rice | ginger emulsion
180 gr / 23.47 bgn | 12 euroШеф Даниел Хъм (Eleven Madison Park, САЩ) /Глазирани телешки момици/
опушени картофи | кестени | олио от бял трюфелChef Daniel Humm (Eleven Madison Park, USA) /Sweetbreads smoked potatoes/
smoked potatoes | chestnuts | white truffle oil
250 gr / 25.43 bgn | 13 euroMain:
Шеф Доминик Крен (Atelier Crenn, Франция, САЩ) /“Разходка в гората”/
горски гъби | рагу от гъби | билков хрупкав хляб | дехидратирани маслини | гъбена емулсия
Chef Dominique Crenn (Atelier Crenn, France, USA) /“A Walk in the Forest” /
wild mushrooms | mushroom ragout | herbed
crispy bread | dehydrated olives | mushroom emulsion
300 gr / 27.38 bgn | 14 euroШеф Томас Келер (The French Laundry, САЩ) /Артишок на су-вид/
земна ябълка | сюпрем от лимони “Майер” |
маслини “Кастелветрано”Chef Thomas Keller (The French Laundry, USA) /Sous-vide artichoke/
Jerusalem artichoke | “Meyer” lemon suprem |
Castelvetrano olives
350 gr / 33.25 bgn | 17 euroШеф Мишел Роу Джуниър /Галантин “Де Воляле”/
бавно сготвено цяло пиле | гъши дроб | шамфъстък | провансалски билки | свинско коремче | пилешко жу | сотирани диви гъбиChef Michel Roux Jr. (Le Gavroche, France, United Kingdom) /Galantine “De Volaille”/
slow-cooked whole chicken | foie gras | pistachios | Provençal herbs | pork belly | chicken jus | sautéed wild mushrooms
350 gr / 37.16 bgn | 19 euroШеф Джони Боер (De Librije, Нидерландия) /„Зандер“/
костур | иберийска сланина | хрупкави картофи | пюре от целина | сос “Бьор Блан”Chef Jonnie Boer (De Librije, Netherlands) /“Zander”/
perch | iberian lard | crispy potatoes |
celery root purée | “Beurre Blanc” sauce
350 gr / 37.16 bgn | 19 euro
Шеф Дейвид Чанг (Momofuku, Ню Йорк, САЩ) /Свинско коремче/
мариновани краставици | дайкон | емулсия от хойсин сос | пяна от юзу
Chef David Chang (Momofuku, New York) /Pork belly/
pickled cucumbers | daikon | hoisin sauce emulsion | yuzu foam
350 gr / 35.20 bgn | 18 euroШеф Кристоф Хардиквест (Bon Bon, Брюксел, Белгия) /Фламандско говеждо/
телешко със зеленчуци | картофи | хляб | тъмна бира | магданоз
Chef Christophe Hardiquest (Bon Bon, Brussels) /Flemish beef/
veal with vegetables | potatoes | bread | dark beer | parsley
350 gr / 37.16 bgn | 19 euroDesserts:
Шеф Джорди Рока (El Celler de Can Roca, Испания) /“Дъждовна гора”/
пяна от манатарки | сладолед от бор и манатарки | листа от какао с бор | желе от цвеклоChef Jordi Roca (El Celler de Can Roca, Spain) /“Rainforest”/
porcini foam | pine and porcini ice cream | cocoa leaves with pine | beetroot jelly
120 gr / 15.65 bgn | 8 euro
Шеф Джесика Преалпато (Alain Ducasse au Plaza Athénée, Франция) /“Desseralité”/
цитруси | комбу | естрагонChef Jessica Préalpato (Alain Ducasse au Plaza Athénée, France) /“Desseralité”/
citrus | kombu | tarragon
120 gr / 15.65 bgn | 8 euroШеф Рамон Морато (Испания, креативен директор на ресторанти) /Лате с кафява захар/
кафе кремю | мус от тъмна захар мусковадо Chef Ramon Morató (Spain, Creative Director for restaurants) /Brown sugar latte/
coffee crémeux | dark muscovado mousse
120 gr / 15.65 bgn | 8 euro
bottom of page


