top of page
Our Menu
We change our menu every quarter and we keep it seasonal. We also cook delicious daily lunch menus. On occassions we have special themed nights and we publish the menus here.


🎟️ Price per person: 65 EUR
🍽️ Five-course signature menu with Balkan roots
🧙♂️ Dishes inspired by legends and folklore
👨🍳 Prepared and served by the students of Talents
🌿 Seasonal products, contemporary techniques, and plenty of imagination
Amuse Bouche (to share):
„Mumapádurii“(Богиня на гората) / Горски гъби, пастет от пилешки дроб, сушени плодове, крекер от заквасен хляб
“Mumapádurii” (Goddess of the Forest) / Wild mushrooms, chicken liver pâté dry fruits sourdough cracker
Cold Starter:
„Триглавият змей“ / Зарган, опушена доматена вода, хрупкав сладък чили топинг, компресирани краставици, естрагонова майонеза
“Tree headed dragon” / Garfish, smoked tomato water, sweet chilli crunch, compressed cucumber, tarragon mayo
Hot Starter:
„Баба Яга“ / Зеле конфи, цвекло, карамелизирано зеле и лучено пюре, сос “Бьор Блан” със сок от кисело зеле
* Специален пеъринг: Мини Блъди Мери с еликсир от червено зеле
“Baba Yaga” / Confit cabbage, beetroot, caramelized cabbage and onion purée, Beurre Blanc sauce with sauerkraut juice
*Pairing Drink: Small Bloody Mary with red cabbage potion
Main:
„Кукери“ / Бавно сготвен заешки балотин в було, емулсия от червена чушка, ризото от ечемик с маринован алабаш
“Kukeri”/ Slow-cooked rabbit ballotine in veil, red pepper emulsion, barley risotto, pickled kohlrabi
Dessert:
„Самодива“ / Аериран бял шоколад, поширан меренг, кисело мляко, мед и кристализирани розови листенца
Samodiva / Aerated white chocolate, herbal floating island dessert, yoghurt, honey and crystallised rose petals

bottom of page


