Our Menu
We change our menu every quarter and we keep it seasonal. We also cook delicious daily lunch menus. On occassions we have special themed nights and we publish the menus here.

Dinner Menu
Starters
Chef Mauro Colagreco (Mirazur, France)
Аспержи | зелена ябълка | грейпфрут | лимонов сос с кисело мляко | цветя
Asparagus | grapefruit | green apple | lemon sauce with yogurt and mint | flowers
24,00 лв.
Chef Dabis Muñoz (Diver XO, Spain)
“Bokata de Calamares” панирани калмари |кетчуп от тамаринд | айоли | крем от черен чесън | хляб
Bokata de Calemares | breaded calamari | tamarind ketchup | aioli | black garlic cream | bread
22,00 лв.
Chef Auguste Escoffier (France)
Les oeufs en cocottes | поширани яйца |
фондю от френски сирена | карамелизиран лук | лиофилизирани домати
Les oeufs en cocottes | poached egg | frehch cheese fondue | caramelised pearl onions | freeze-dried tomatoes
19,00 лв.
Chef Masaharu Morimoto (Japan, US)
Доматите на Маримото | азиатски микро салати | соев сос | саке | мирин | джинджифил
Morimoto’s ripe tomatoes | asian micro salads | soy sauce | sake | mirin | ginger
18,00 лв.
Chef Claire Smith (UK)
Potato and roe | печени картофи | хайвери от херинга и пъстърва | ферментирал картофен чипс | киселец | бьор блан с червени водорасли
Potato and roe | roasted potato | trout and herring roe | fermented potato chips | sorrel | red seaweed beurre blanc
19,00 лв.
Main
Chef Gordon Ramsay (UK)
Свинско бонфиле су-вид | английски бекон | карамелизиран шалот | мадейра сос | млади картофи
Pork tenderloin sous-vide | english bacon | caramelised shallots | madeira sauce | spring potatoes
33,00 лв.
Chef Eric Ripert (US, France)
Треска по провансалски | айоли | миди Сен Жак | пикантни печени чушки
Provençal style cod | aioli | scallops | roasted spicy red peppers |
36,00 лв.
Chef Asen Chaushev (BG, USSR’s elites chef)
Мусака експрес | телешка кайма | самоковски картофи | арпаджик | кисело мляко | зрял кашкавал
Moussaka express | beef mince | Samokov potatoes | pearl onions | yogurt | mature “kashkaval” cheese
28,00 лв.
Chef Marco-Pierre White (UK)
Пилешки гърди су-вид | горски гъби | сос от шери | пресен лук
Chicken breast sous-vide | wild mushrooms | sherry wine sauce | spring onions
33,00 лв.
Chef Anne-Sophie Pic (France)
Матча-берлинготи (вид пълнена паста) | козе сирене | маскарпоне | бергамот | цветя | микро билки
Matcha berlingots (stuffed pasta) | goat cheese | mascarpone | bergamot | flowers | micro greens
33,00 лв.
Chef Yotam Ottolenghi (UK)
Mirza Ghassemi | опушен доматен сос | хрупкав патладжан | печен нахут | крем от кашу | печени чери домати
Mirza ghassemi | smoked tomato aubergine sauce | aubergine | roasted chickpea |
cashew cream | roasted cherry tomatoes
27,00 лв.
Desserts
Chef Albert Adrià (Spain )
“Чийзкейк” | мус от сирене | бял шоколад | крем от лешници
“Cheesecake” | cheese mousse | white chocolate | hazelnut paste
16,00 лв.
Chef Heston Blumenthal (UK)
Блек Форест | мармалад от череши | мус от Шери | мус от черешова ракия
Black forest | cherry jam | chocolate mousse | cherry rakia (brandy) mousse
16,00 лв.
Chef Ramon Morato (Spain)
Банофи | сабле от фъстъци | маскарпоне | солен карамел | банани
Banofee | peanuts sablé | mascarpone cream | salt caramel | bananas
16,00 лв.
