top of page

Our Menu

We change our menu every quarter and we keep it seasonal. We also cook delicious daily lunch menus. On occassions we have special themed nights and we publish the menus here. 

Artboard 7_edited.png

Dinner Menu

Starters

Chef Mauro Colagreco (Mirazur, France)


Аспержи | зелена ябълка | грейпфрут | лимонов сос с кисело мляко | цветя

Asparagus | grapefruit | green apple | lemon sauce with yogurt and mint | flowers

24,00 лв.

Chef Dabis Muñoz (Diver XO, Spain)


“Bokata de Calamares” панирани калмари |кетчуп от тамаринд | айоли | крем от черен чесън | хляб

Bokata de Calemares | breaded calamari | tamarind ketchup | aioli | black garlic cream | bread

22,00 лв.

Chef Auguste Escoffier (France)


Les oeufs en cocottes | поширани яйца |
фондю от френски сирена | карамелизиран лук | лиофилизирани домати

Les oeufs en cocottes | poached egg | frehch cheese fondue | caramelised pearl onions | freeze-dried tomatoes

19,00 лв.

Chef Masaharu Morimoto (Japan, US)


Доматите на Маримото | азиатски микро салати | соев сос | саке | мирин | джинджифил

Morimoto’s ripe tomatoes | asian micro salads | soy sauce | sake | mirin | ginger

18,00 лв.

Chef Claire Smith (UK)


Potato and roe | печени картофи | хайвери от херинга и пъстърва | ферментирал картофен чипс | киселец | бьор блан с червени водорасли

Potato and roe | roasted potato | trout and herring roe | fermented potato chips | sorrel | red seaweed beurre blanc

19,00 лв.

Main

Chef Gordon Ramsay (UK)


Свинско бонфиле су-вид | английски бекон | карамелизиран шалот | мадейра сос | млади картофи

Pork tenderloin sous-vide | english bacon | caramelised shallots | madeira sauce | spring potatoes

33,00 лв.

Chef Eric Ripert (US, France)


Треска по провансалски | айоли | миди Сен Жак | пикантни печени чушки

Provençal style cod | aioli | scallops | roasted spicy red peppers |

36,00 лв.

Chef Asen Chaushev (BG, USSR’s elites chef)


Мусака експрес | телешка кайма | самоковски картофи | арпаджик | кисело мляко | зрял кашкавал

Moussaka express | beef mince | Samokov potatoes | pearl onions | yogurt | mature “kashkaval” cheese

28,00 лв.

Chef Marco-Pierre White (UK)


Пилешки гърди су-вид | горски гъби | сос от шери | пресен лук

Chicken breast sous-vide | wild mushrooms | sherry wine sauce | spring onions

33,00 лв.

Chef Anne-Sophie Pic (France)


Матча-берлинготи (вид пълнена паста) | козе сирене | маскарпоне | бергамот | цветя | микро билки

Matcha berlingots (stuffed pasta) | goat cheese | mascarpone | bergamot | flowers | micro greens

33,00 лв.

Chef Yotam Ottolenghi (UK)


Mirza Ghassemi | опушен доматен сос | хрупкав патладжан | печен нахут | крем от кашу | печени чери домати

Mirza ghassemi | smoked tomato aubergine sauce | aubergine | roasted chickpea |
cashew cream | roasted cherry tomatoes

27,00 лв.

Desserts

Chef Albert Adrià (Spain )

“Чийзкейк” | мус от сирене | бял шоколад | крем от лешници

“Cheesecake” | cheese mousse | white chocolate | hazelnut paste

16,00 лв.

Chef Heston Blumenthal (UK)


Блек Форест | мармалад от череши | мус от Шери | мус от черешова ракия

Black forest | cherry jam | chocolate mousse | cherry rakia (brandy) mousse

16,00 лв.

Chef Ramon Morato (Spain)


Банофи | сабле от фъстъци | маскарпоне | солен карамел | банани

Banofee | peanuts sablé | mascarpone cream | salt caramel | bananas

16,00 лв.

Artboard 5_edited.png

Got munchies?

Talents- menus.png
hostess.png
Book a Table
bottom of page